Η Ομάδα μας 2013

ftasmenharxitektonasportΣΩΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ – Αρχισυντάκτρια Info/Cracy

Φοιτήτρια στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει συμμετάσχει σε 5 συνέδρια του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών μεταξύ των οποίων ήταν το Παγκόσμιο Model United Nations στη Χάγη και το Harvard Model United Nations στη Βοστόνη. Έχει υπάρξει Αρχισυντάκτρια της εφημερίδας του Anatolia Model United Nations, 2012. Διατηρεί τη δική της στήλη στην Αθηναϊκή Free Press LiFO ενώ είναι και αρθρογράφος στο βρετανικό περιοδικό Chasseur. Στο παρελθόν έχει πάρει συνεντεύξεις από αρχιτέκτονες και εικαστικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως Φοίβη Γιαννίση, Ζήσης Κοτιώνης και Pahnl.

598585_4240235007071_1168127160_nΜΗΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-Δημοσιογράφος

Ονομάζομαι Μήλη Βασιλική και είμαι 20 ετών. Είμαι δευτεροετής φοιτήτρια του τμήματος δημοσίων σχέσεων & επικοινωνιακής πολιτικής, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, ενώ η καταγωγή μου είναι από την Έδεσσα. Λατρεύω το αντικείμενο σπουδών μου και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία παρακολουθώ σεμινάρια, τα οποία μου προσφέρουν παραπάνω γνώσεις. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε προσομοίωση συνεδρίου και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό καθώς θα γνωρίσουμε νέα άτομα, θα ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε θέματα πολιτικής, και όχι μόνο, και θα γεμίσουμε με νέες εμπειρίες.

martha

ΟΣΤΙΟΥΝΗ ΜΑΡΘΑ – Δημοσιογράφος

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζω στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Απόφοιτη των Αρσακείων Σχολείων, είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ από νωρίς με τη ρητορική τέχνη, την οποία εξασκώ και στο πανεπιστήμιο. Μεγάλη μου αγάπη η δημοσιογραφία την οποία ασκώ αρθρογραφώντας  σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά και η οποία με οδήγησε και στη συμμετοχή στο Μοντέλο Βουλής Ελλήνων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΑΪΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – Δημοσιογράφος

19 ετών, Φοιτήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντάκτρια στο site www.adartes107.gr, καθώς και στο φοιτητικό περιοδικό Chill Out. Πρώην αρχισυντάκτρια σχολικής εφημερίδας. Ενδιαφέροντα: ραδιόφωνο, εθελοντισμός, πολιτικές επιστήμες,  λογοτεχνία, θέατρο, χορός.

IMG_2375ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – Δημοσιογράφος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και είναι πρωτοετής φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών. ‘Έχει συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Shape yourFuture –From Athens to London- στα πλαίσια του οποίου διεξήχθη επίσκεψη στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Επιτροπής. Ιδιαίτερο υπήρξε ανέκαθεν το ενδιαφέρον της για την αρθρογραφία ενώ έχει εργαστεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα ctvmag.gr. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.